ons netwerk - partners

 

Om een perfect product te leveren, hoeft een bedrijf niet persé alle machines zelf in huis te hebben. Sterker nog; vaak is het slimmer én goedkoper om met deskundige partners samen te werken, die gespecialiseerd zijn in een onderdeel van het totaalproces. Zo is het ook met marketing en communicatie. Wanneer een project vraagt om heel specifieke kennis of apparatuur, werken wij al jaren samen met zeer professionele (productie-)specialisten op het gebied van visuele communicatie. Dit zijn bijvoorbeeld tekstschrijvers, fotografen, programmeurs en drukkerijen.

 

Dit netwerk stelt ons in staat om productiecapaciteit op te schalen waar nodig en om flexibel te zijn in het halen van deadlines. De regie blijft in onze handen, hoewel direct contact met de producerende partner in kwestie soms wel zo handig is.

 

 

ons netwerk - klanten

 

Wij werken met trots en plezier voor onder meer de onderstaande organisaties. En omdat linkbuilding goed is voor de vindbaarheid van beide partijen, hebben we de websites waar mogelijk gelinkt. Helder, toch?

even zen | design & communicatie          Zaalheuvelweg 27          5363 TE  Velp (Nb)          Telefoon: 06 12 15 12 27  of  06 45 48 09 70          E-mail: info@evenzen.nl